Inspirerende omgeving

Dutch Innovation Park biedt een variëteit aan vestigingslocaties. Of het nu gaat om internationaal opererende bedrijven, researchafdelingen of start-ups. Op het park vind je passende accommodatie, uitstekend bereikbaar en met een levendige IT-community. 

Dutch Tech Campus

 

De Dutch Tech Campus is de thuisbasis voor nationale en internationale bedrijven op het gebied van slimme technologie, ICT en logistiek. Gerenommeerde bedrijven als Siemens, Topcon, ATOS medical, Reconext, WSAudiology en Lamboo Medical hebben zich hier gevestigd. Het is dé hotspot van Nederland op het gebied van smart mobilty, ICT en e-health & care. Op de Dutch Tech Campus worden IT-bedrijven met elkaar verbonden: huurders en nieuwe huurders kunnen kennis delen en samenwerken, waardoor een inspirerende werkomgeving ontstaat met vernieuwende oplossingen en businesskansen. De campus faciliteert tevens verbinding tussen de bedrijven en de nabij gelegen onderwijsinstellingen met zo’n 800 hbo en mbo T-studenten.

Dutch Tech Campus is gelegen in het hart van de Randstad, langs de snelweg A12 in Zoetermeer en op steenworp afstand van NS-station Lansingerland-Zoetermeer. Dutch Tech Campus heeft uitgebreide services en faciliteiten, binnen handbereik, zoals: een centrale receptie, brasserie, restaurant, vergader- en eventfaciliteiten, beveiliging, groen en ontspanning. Ruimten zijn te huur vanaf 1300 m². Ook is nieuwbouw op de campus mogelijk, de campus heeft een ontwikkelpotentie van 36.000 m². De Dutch Tech Campus biedt daarom een excellent vestigingsklimaat voor IT-bedrijven gericht op smart mobilty, ICT en e-health & care.

 

Mail voor informatie naar huren@pingproperties.com.

BASED AT DUTCH TECH CAMPUS

Dutch Innovation Factory

 

In Dutch Innovation Factory vestigt u zich in een opvallend, hedendaags gebouw. De vestiging van De Haagse Hogeschool, startups en ICT-bedrijven zorgen voor een dynamische sfeer. Dutch Innovation Factory heeft verschillende fieldlabs, conferentieruimtes en een lunchcafé. Er zijn zowel kleine units vanaf 20m2 als grote zelfstandige ruimtes tot 1.000m2 beschikbaar. Interesse? Neem contact op met Fons de Ree | a.j.de.ree@zoetermeer.nl | +31 6 52046539

BASED AT DUTCH INNOVATION FACTORY

OVERIG TE HUUR IN HET PARK

 

Buiten de bovenstaande placemakers zijn er binnen het Dutch Innovation Park nog enkele locaties beschikbaar voor huur en/of nieuwbouw. Neem hiervoor contact op met Fons de Ree | a.j.de.ree@zoetermeer.nl | +31 6 52046539

PLATTEGROND DUTCH INNOVATION PARK