Onder  delen

De som der delen maakt Dutch Innovation Park een ecosysteem van IT-start-ups, studenten en IT-bedrijven gericht op toegepaste IT-innovatie. Deze smaakmakers werken of studeren in de Factory, op de Campus of in één de gebouwen elders op Dutch Innovation Park. Allemaal met dat ene doel: het leven van mensen veiliger, gezonder en prettiger maken.

Onderdelen

De som der delen maakt Dutch Innovation Park een ecosysteem van IT-start-ups, studenten en IT-bedrijven gericht op toegepaste IT-innovatie. Deze smaakmakers werken of studeren in de Factory, op de Campus of in één de gebouwen elders op Dutch Innovation Park. Allemaal met dat ene doel: het leven van mensen veiliger, gezonder en prettiger maken.

De Dutch Innovation Factory is hét clubhuis van de IT-community van Zoetermeer en omgeving. In deze voormalige margarinefabriek zijn IT-bedrijven, incubator Crosspring, mboRijnland met derdejaars mbo-IT studenten en De Haagse Hogeschool met de opleiding HBO-ICT gevestigd. Binnen de opleiding HBO-ICT worden de differentiaties Information Security Management, Software Engineering , Business & Data Management en de nieuwe onderwijsvorm Innovative Development aangeboden.

 

Het moderne gebouw bruist van de energie doordat er ruim 300 IT-professionals en 800 studenten werken en studeren. Door ondernemers, onderwijs en onderzoek in één band samen te brengen is een broedplaats op het gebied van e-health & care, cyber security en big data.

 

De onderlinge contacten en samenwerking zorgen voor een inspirerende werkomgeving die innovatie een boost geven.

 

Ga naar Dutch Innovation Factory

Kantoorruimte huren?


In de Factory zijn zowel kleine units vanaf 20m2 als grote zelfstandige ruimtes tot zelfs 1.000 m2 beschikbaar. Wil jij vestigen in uitgesproken gebouw in de directe omgeving van studenten, startups, middelgrote IT-bedrijven en fieldlabs?
Neem contact op met Fons de Ree | A.J.de.Ree@zoetermeer.nl | +31 6 52046539

De Dutch Tech Campus, centraal gelegen in de Randstad langs de snelweg A12 en op steenworp afstand van Station Lansingerland (2018 open), is een campus waar internationaal opererende technologiebedrijven gevestigd zijn.

 

Het complex bevat 13 hectare met daarop 10 gebouwen vernoemd naar Nederlandse uitvinders. Het gaat om zowel kantoorruimte als hoogwaardige bedrijfs- en productieruimte met een totale vloeroppervlakte van circa 40.000 m2 v.v.o. We kunnen de Campus verder uitbouwen met zo’n 36.000 m2.

Ga voor meer informatie naar Dutch Tech Campus.

 

Huren op de Campus?

Neem contact op via huren@pingproperties.com.

Services & faciliteiten

Dutch Tech Campus heeft uitgebreide services en faciliteiten, zoals een centrale receptie met gastvrije hostess, een brasserie met ontbijt, borrel- en diner gelegenheid en een centrale bedrijfskantine voor lunch. Bovendien biedt Dutch Tech Campus onder meer een fietsenservice, stomerij-service, mogelijkheden tot organiseren van evenementen en sportieve activiteiten. Kortom, alle ingrediënten voor een levendige werkomgeving!

Atos, De Haagse Hogeschool, gemeente Zoetermeer, InnovationQuarter en MRDH namen het initiatief voor de Data Innovatiehub. Een regionale onderzoekscentrum voor toegepast big data-onderzoek op het gebied van e-health & care en digitale veiligheid.

 

Het initiatief groeit nu uit tot een breed consortium van bedrijven, opleidingsinstituten en overheden. Vanuit een open innovatie-gedachte zetten partijen in op kennisontwikkeling gericht op brede maatschappelijke opgaven.

 

Ga naar de Big Data Innovatiehub site.

Onderzoeksvraag indienen

MKB-bedrijven, overheden en instellingen binnen en buiten de regio kunnen met vraagstukken bij de Hub terecht. Heeft uw bedrijf of organisatie een onderzoeksvraag op het gebied van cyber security, e-health of mobiliteit? Wilt u een concept testen?

 

Neem contact op met Kenny Pool | kenny@bigdatainnovatiehub.nl | +31 6 22 90 07 61

De kracht van Dutch Innovation Park is de community van IT-professionals, -studenten en bedrijven binnen én buiten het park.

 

Kennis delen, samenwerken, open innoveren en creëren dat is waar de Dutch Innovation Community voor staat. Inmiddels werken al meer dan 80 bedrijven van binnen en buiten Zoetermeer samen in onze community. Connect to create en wordt ook lid!

 

Bel communitymanager Bernard Groen, +31 6 21206251 of mail naar bernard@dutchinnovationfactory.nl.