Onder  delen

De som der delen maakt Dutch Innovation Park een ecosysteem van IT-start-ups, studenten en IT-bedrijven gericht op toegepaste IT-innovatie. Deze smaakmakers werken of studeren in de Factory, op de Campus of in één de gebouwen elders op Dutch Innovation Park. Allemaal met dat ene doel: het leven van mensen veiliger, gezonder en prettiger maken.

Onderdelen

De som der delen maakt Dutch Innovation Park een ecosysteem van IT-start-ups, studenten en IT-bedrijven gericht op toegepaste IT-innovatie. Deze smaakmakers werken of studeren in de Factory, op de Campus of in één de gebouwen elders op Dutch Innovation Park. Allemaal met dat ene doel: het leven van mensen veiliger, gezonder en prettiger maken.

De Dutch Innovation Factory is hét clubhuis van de IT-community van Zoetermeer en omgeving. In deze voormalige margarinefabriek zijn IT-bedrijven, incubator Crosspring, mboRijnland met derdejaars mbo-IT studenten en De Haagse Hogeschool met de opleiding HBO-ICT gevestigd. Binnen de opleiding HBO-ICT worden de differentiaties Information Security Management, Software Engineering , Business & Data Management en de nieuwe onderwijsvorm Innovative Development aangeboden.

 

Het moderne gebouw bruist van de energie doordat er ruim 300 IT-professionals en 800 studenten werken en studeren. Door ondernemers, onderwijs en onderzoek in één band samen te brengen is een broedplaats op het gebied van e-health & care, cyber security en big data.

 

De onderlinge contacten en samenwerking zorgen voor een inspirerende werkomgeving die innovatie een boost geven.

 

Ga naar Dutch Innovation Factory

Kantoorruimte huren?


In de Factory zijn zowel kleine units vanaf 20m2 als grote zelfstandige ruimtes tot zelfs 1.000 m2 beschikbaar. Wil jij vestigen in uitgesproken gebouw in de directe omgeving van studenten, startups, middelgrote IT-bedrijven en fieldlabs?
Neem contact op met Fons de Ree | A.J.de.Ree@zoetermeer.nl | +31 6 52046539

De Dutch Tech Campus is de thuisbasis voor nationale en internationale bedrijven op het gebied van slimme technologie, ICT en logistiek. Gerenommeerde bedrijven als Siemens, Topcon, ATOS medical, Reconext, WSAudiology en Lamboo Medical hebben zich hier gevestigd. Het is dé hotspot van Nederland op het gebied van smart mobilty, ICT en e-health & care. Op de Dutch Tech Campus worden IT-bedrijven met elkaar verbonden: huurders en nieuwe huurders kunnen kennis delen en samenwerken, waardoor een inspirerende werkomgeving ontstaat met vernieuwende oplossingen en businesskansen. De campus faciliteert tevens verbinding tussen de bedrijven en de nabij gelegen onderwijsinstellingen met zo’n 800 hbo en mbo IT-studenten.

 

Huren op de Campus?

Neem contact op via huren@pingproperties.com.

Dutch Tech Campus is gelegen in het hart van de Randstad, langs de snelweg A12 in Zoetermeer en op steenworp afstand van NS-station Lansingerland-Zoetermeer. Dutch Tech Campus heeft uitgebreide services en faciliteiten, binnen handbereik, zoals: een centrale receptie, brasserie, restaurant, vergader- en eventfaciliteiten, beveiliging, groen en ontspanning. Ruimten zijn te huur vanaf 1300 m². Ook is nieuwbouw op de campus mogelijk, de campus heeft een ontwikkelpotentie van 36.000 m². De Dutch Tech Campus biedt daarom een excellent vestigingsklimaat voor IT-bedrijven gericht op smart mobilty, ICT en e-health & care.

 

Ga voor meer informatie naar Dutch Tech Campus.

Atos, De Haagse Hogeschool, gemeente Zoetermeer, InnovationQuarter en MRDH namen het initiatief voor de Data Innovatiehub. Een regionale onderzoekscentrum voor toegepast big data-onderzoek op het gebied van e-health & care en digitale veiligheid.

 

Het initiatief groeit nu uit tot een breed consortium van bedrijven, opleidingsinstituten en overheden. Vanuit een open innovatie-gedachte zetten partijen in op kennisontwikkeling gericht op brede maatschappelijke opgaven.

 

Ga naar de Big Data Innovatiehub site.

Onderzoeksvraag indienen

MKB-bedrijven, overheden en instellingen binnen en buiten de regio kunnen met vraagstukken bij de Hub terecht. Heeft uw bedrijf of organisatie een onderzoeksvraag op het gebied van cyber security, e-health of mobiliteit? Wilt u een concept testen?

 

Neem contact op met Kenny Pool | kenny@bigdatainnovatiehub.nl | +31 6 22 90 07 61

De kracht van Dutch Innovation Park is de community van IT-professionals, -studenten en bedrijven binnen én buiten het park.

 

Kennis delen, samenwerken, open innoveren en creëren dat is waar de Dutch Innovation Community voor staat. Inmiddels werken al meer dan 80 bedrijven van binnen en buiten Zoetermeer samen in onze community. Connect to create en wordt ook lid!

 

Bel communitymanager Bernard Groen, +31 6 21206251 of mail naar bernard@dutchinnovationfactory.nl.