Dutch Innovation Park | Over Dutch Innovation Park
603
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-603,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
IT HOTSPOT

De concentratie van HBO IT-studenten, -professionals en nationaal en internationaal opererende bedrijven op het Dutch Innovation Park zorgt voor een stevige IT-community.

 

Samen met open innovaties en onderzoeksfaciliteiten biedt het Park uitgelezen kansen voor toegepaste IT-innovaties op het gebied van met name cyber security, e-health & care, big data en smart mobility.

ONDERWIJS 

DICHT OP TALENT

De Haagse Hogeschool is met de opleidingen Information Security Management, Software Engineering en Business IT & Management gevestigd in de Dutch Innovation Factory. In hetzelfde gebouw studeren tevens derdejaars MBO IT-studenten van mboRijnland.
Bedrijven op het Park hebben rechtstreeks toegang tot de ruim 700 studenten (op termijn 800), docenten en lectoren. De Universiteiten van Leiden en de TU Delft, waar Dutch Innovation Park mee samenwerkt, liggen op een steenworp afstand. En niet te vergeten, als enige hogeschool in Nederland biedt De Haagse Hogeschool de Bachelor Cyber Securitymanagement aan. De opleiding wordt op het Park gegeven.  Op het Dutch Innovation Park zit u absoluut bovenop IT-talent!

ONDERZOEK

Toegepaste en open innovatie zijn het motto van het Dutch Innovation Park. Bedrijven, lectoren en studenten van De Haagse Hogeschool werken in fieldlabs en de Big Data Innovatiehub aan onderzoeksopgaven van bedrijven en instellingen.

Door interactie en samenwerking vinden zij antwoorden en innovatieve oplossingen voor problemen van nu én morgen.

Fieldlabs en Big Data Innovatiehub


In Dutch Innovation Factory zijn vier fieldlabs gericht op cyber security, e-health & care, gaming en Internet of Things. Hier ontwikkelen ondernemers samen met Haagse Hogeschool studenten oplossingen voor actuele problemen. In de labs worden concepten getest en oplossingen geïmplementeerd.

Big Data Innovatiehub

 

Het Park is ook de standplaats voor de Big Data Innovatiehub, het regionale onderzoekscentrum voor toegepast big data-onderzoek op het gebied van e-health, zelfzorg en digitale veiligheid. Wilt u een concept testen of hebt u een onderzoeksvraag op het gebied van cyber security, e-health- en care of mobiliteit?  Ga naar de Hub!

ONDERNEMEN

SLUIT JE AAN

Internationaal gerenommeerde bedrijven zoals Siemens, Atos en Teleplan zijn gevestigd op Dutch Innovation Park evenals startups en mkb bedrijven gericht op innovatieve IT toepassingen. Bedrijven vestigen zich graag op het Park, enerzijds vanwege de waarde die de concentratie van IT gerelateerde bedrijven, onderwijs en onderzoeksfaciliteiten biedt. Anderzijds vanwege de centrale ligging, uitstekende bereikbaarheid en de ontwikkelmogelijkheden op het Park.

>> Huurmogelijkheden

FACILITEITEN

Bedrijven, studenten en bezoekers biedt Dutch Innovation Park een breed scala aan voorzieningen. Van  evenementruimte tot fieldlabs, van een incubator tot lunchcafés.

EVENTRUIMTE

In een voormalige margarinefabriek huist de Dutch Innovation Factory  eventruimte voor 2 tot 500 personen. Zoek je een bijzondere omgeving voor een event? Bekijk de mogelijkheden hier.

ETEN EN DRINKEN

De brasserie op de Dutch Tech Campus biedt dagelijks verse broodjes, sapjes, koffie en thee. In de stijlvolle brasserie is ruimte om klanten te ontvangen of even te pauzeren met een drankje op het terras. Lunchen kan in het restaurant van de Campus. Zoek je voor een meeting of break een informele plek, dan is het Innovation Café van de Factory dé place to be.

START UP, SCALE UP

Incubator Crosspring biedt tech start ups en scale ups een 18 maanden durend programma waarmee ondernemers kunnen excelleren en accelereren. Met een uitgebreid internationaal netwerk en samenwerkingen binnen o.a. Startup Delta en Startup Europe India Netwerk begeleidt de incubator start ups succesvol de markt op.  Crosspring richt zich met name op mobile applicaties, games en Internet of Things.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?