Nieuwsbrieven
JUNI 2021

Tijd voor nieuwe challenges, Topcon komt naar de Dutch Tech Campus en de events in juli en juli.

SEPTEMBER 2021

Internationaal bedrijf opent haar deuren in het Park, nieuwbouw voor Lamoo Medical, nieuwe studenten starten HBO-ICT in de Dutch Innovation Factory, Marc van der Veen van Audit & Risk Solutions stelt zich voor. En er zijn allerlei kennis- en netwerkevents in het vooruitzicht!

NOVEMBER 2021

Opening Topcon, de toekomstvisie van wethouder Jan Iedema voor het Dutch Innovation Park, vacatures op de website, Datalab in de Dutch Innovation Factory, aankondiging Cyberweek eind november en de events van deze maand.

JANUARI 2021

In 2021 is er veel gebeurd in het Dutch Innovation Park. In deze nieuwsbrief lees je enkele highligts van 2021! Internationale bedrijven vestigen zich op de Dutch Tech Campus. De Dutch Innovation Community verwelkomt nieuwe leden. De eerste hbo-opleiding Data Science & Artificial Intelligence komt naar de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer. En nog veel meer …

MAART 2021

Ping Properties start opnieuw duurzame ontwikkeling in het Dutch Innovation Park: eerste paal geslagen voor Lamboo Medical en Siemens op de Dutch Tech Campus. Zetacom zet zich in voor innovaties in de zorg. De gemeente Zoetermeer investeert in het Dutch Innovation Park. Nieuw: je kunt nu gebruikmaken van de scooters van GO Sharing en de HTM-deelfietsen.

MEI 2021

Stichting Kennisnet verhuist medio 2022 naar het Dutch Innovation Park. Studenten van mboRijnland, De Haagse Hogeschool en scholieren van Oranje Nassau College werken aan een IT-oplossing over personeelstekort. De Dutch Innovation Community heeft een nieuw lid: Stichting Kennisnet. En nog meer in de nieuwsbrief!