Nieuw magazine: gebundelde verhalen uit het Dutch Innovation Park

Lees nu de nieuwste editie van het Dutch Innovation Park-magazine! Het geeft je een kijkje achter de schermen bij de verschillende ondernemers, de ervaringen van de lectoren en studenten en de toekomst van het Dutch Innovation Park.

 In het vernieuwde magazine lees je wat er in het Dutch Innovation Park gebeurt en welke kansen er liggen. Laat je inspireren door de verhalen van ondernemers die vol passie en trots vertellen over hoe het Dutch Innovation Park bijdraagt aan succesvol ondernemen. Ook de vernieuwde manier van lesgeven in de Dutch Innovation Factory komt uitgebreid aan bod: “Door de klassieke manier van onderwijs geven los te laten, creëren we ruimte waar nieuwe dingen ontstaan.” Hierdoor versterken studenten ondernemers en ondernemers versterken studenten.

Toekomstplannen Dutch Innovation Park
Ook lees je in het magazine over de toekomstplannen van het Dutch Innovation Park. Het Park is in beweging en de uitbreiding is belangrijk voor Zoetermeer. “Over 10 jaar willen wij we hier een bloeiende campus hebben met tussen de 2.500 en 3.000 arbeidsplaatsen.” Volgends Jan Iedema (wethouder Dutch Innovation Park) helpt het wanneer de nieuwe werkelijkheid je dwingt tot keuzes. “Het helpt nog meer als dat in een omgeving is die staat te springen om dat te ondersteunen. Een omgeving die aan alle kanten uitstraalt: hier gaat het gebeuren, hier voelt het anders, hier moet je zijn!” Het Dutch Innovation Park is zo’n plek.

Verbindt en biedt kansen
Het Dutch Innovation Park is dé plek voor ondernemen en onderwijs. Dat is bijzonder, want in de regio is er namelijk geen andere campus waar zó veel bedrijven en studenten kennis delen en samenwerken op het gebied van informatietechnologie. Hierdoor ontstaan er in het Park kansrijke innovaties en nieuwe businesses.

Lees verder: druk op deze link om het online-magazine te lezen.

Een gedrukt exemplaar ontvangen: stuur jouw verzoek en je adres naar info@dutchinnovationpark.nl.