Mkb digiwerkplaats is geopend - Dutch Innovation Park
2190
post-template-default,single,single-post,postid-2190,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Mkb digiwerkplaats is geopend

Per 1 april heeft de mkb digiwerkplaats een tijdelijk (digitaal) loket geopend om ondernemers die worstelen met praktische digitale vragen te ondersteunen. Deze diensten zijn gratis. Hiervoor worden studenten geworven die 4 tot 12 uur per week geheel vrijwillig mkb’ers bijstaan bij praktische digitale vragen. De studenten kunnen diverse soorten hulp bieden. Denk daarbij aan het installeren en inregelen van software en computers, advies en instellingen voor het gebruik van sociale media, meedenken in oplossingen om jouw klanten anders te helpen.

Matchmaking
Ondernemers en studenten worden aan elkaar gekoppeld door middel van matching. Heb je ondersteuning nodig?
Mail naar mkbdigiwerkplaats@dutchinnovationfactory.nl. Meer informatie over de mkb digiwerkplaats en de dienstverlening lees je op mkbdigiwerkplaats.nl.

De mbk digiwerkplaats is een initiatief van onder andere De Haagse Hogeschool, de gemeenten Delft, Den Haag en Zoetermeer en heeft als doel mkb’ers te ondersteunen bij hun bedrijfsvoering in deze steeds meer digitaliserende wereld. Gelijktijdig biedt dit voor studenten daadwerkelijke casuïstiek en doen ze hiermee praktijkervaring op.