Interview: Infinity IT

Maak kennis met de ondernemers in het Dutch Innovation Park

 

Infinity IT

Wat enkele jaren geleden begon als visie, is nu uitgegroeid tot een succesvolle ICT-onderneming: klanten écht vooruithelpen met ICT-oplossingen. Daar staat Infinity IT voor. Mede door de snelle groei van Infinity IT werd kort na de oprichting al gekozen voor het Dutch Innovation Park, vertellen de oprichters Jordan Peters en Wilbert Kandt. Zij werken hier samen met hun team vanuit de Dutch Innovation Factory, waar ze de vooruitsnellende IT-markt voorblijven door hun diensten continu te blijven innoveren.

Wat doet Infinity IT?

Infinity IT biedt een scala aan slimme en innovatieve ICT-oplossingen, voornamelijk gericht op midden-, grootbedrijf en enterprises. Bij dergelijke organisaties worden hoge eisen gesteld op het gebied van beschikbaarheid, snelheid en veiligheid. Met een goede mix van doorgewinterde IT’ers en nieuw talent vormt Infinity IT een belangrijke spil om de juiste oplossing(en) aan te dragen. “Onze kracht is specialistische IT-kennis. Een combinatie van onze ervaring en sterke partnerships zorgt ervoor dat we altijd een passende oplossing kunnen aanbieden, die de klant écht vooruithelpt. We kijken niet alleen naar wat de klant vraagt, maar onderzoeken juist wat de klant nodig heeft. We zorgen ervoor dat onze dienstverlening daar continu op aansluit,” aldus Jordan. Samenwerken is een belangrijke voorwaarde voor succes. Daarom investeert Infinity IT in duurzame partnerships, zowel met klanten als leveranciers, waarbij het leveren van kennis en kwaliteit voorop staat.

“Wij bieden toekomstbestendige oplossingen die de klant écht vooruithelpen”

 

Successen in rumoerige tijden

De afgelopen maanden zijn veel ondernemers voor uitdagingen komen te staan. Maar roerige tijden bieden júíst mogelijkheden voor ontwikkeling en successen. Wilbert legt uit: “In de coronatijd hebben we diverse bedrijven kunnen helpen met het voortzetten van hun bedrijfsactiviteiten. Veel bedrijven waren niet klaar voor de grote behoefte om veilig thuis te werken. Zo hebben wij organisaties onder andere geholpen met het realiseren van Cloud-werkplekken, zijn veilige thuiswerkverbindingen gerealiseerd en ziekenhuizen naar een moderne infrastructuur gemigreerd in de lockdownperiode. Op deze manier konden zij zich volledig richten op het uitvoeren van hun zorgprocessen zonder zich zorgen te hoeven maken over performance problemen.”

Innoveren en vooruitkijken

Stilstand is achteruitgang, en dat past Infinity IT niet. Om deze reden ontwikkelden zij een plan om op een innovatieve wijze in te spelen op de snel veranderende wereld: de corona wearable. “Dit polsbandje is gekoppeld aan een app en geeft een trilsignaal wanneer iemand binnen een afstand van anderhalve meter van jou komt,” vervolgt Jordan. Ook meet de wearable de luchtgesteldheid in een ruimte om de omstandigheden die de besmettingskans beïnvloeden in kaart te brengen. Het zou een rol kunnen spelen in contactonderzoek bij mensen die met het virus zijn besmet. “De ontwikkeling van de app doen we samen met studenten in de Dutch Innovation Factory. De samenwerking met het onderwijs is ook belangrijk voor ons: we blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en de studenten brengen veel kennis met zich mee.”

“Het Park draagt bij aan onze successen”

 

Business meets education

Infinity IT is een goed voorbeeld van de succesvolle samenkomst van ondernemerschap, onderwijs en de Community in het Dutch Innovation Park. Wilbert: “Het Park draagt bij aan onze successen. Partners zijn onder de indruk van de omgeving en raken geïnspireerd wanneer ze langskomen.”
De Dutch Innovation Factory is voor Infinity IT een fijne omgeving om samen te werken. Je staat er tussen de mensen; studenten en ondernemers. En er is altijd beweging. Infinity IT is ook lid van de Dutch Innovation Community: “Via de Community komen we in contact met de andere leden. Binnen het gebouw werken we dan ook nauw samen met de andere leden. Wanneer wij kennis nodig hebben die buiten onze expertise valt, dan is het handig dat we kunnen samenwerken met andere experts uit het netwerk.”

Kijk voor meer informatie over Infinity IT op www.infinity.nl.

 

Volg het Dutch Innovation Park op LinkedIn en Twitter!