Feestelijke opening Siemens Mobility in het Dutch Innovation Park

Maandagochtend 4 oktober wachten de medewerkers van Siemens Mobility, Yunex Traffic, PingProperties en BAM Bouw & Techniek geduldig en vol enthousiasme in het zonnetje op de feestelijke opening van hun nieuwe kantoorpand op de Dutch Tech Campus aan de Werner Von Siemensstraat 5.  

De camera’s worden ingesteld, de drankjes worden ingeschonken en een oliebollenkraam verspreidt de geur van verse oliebollen. Klokslag 11.00 begint Olivier Gueydan (CEO Siemens Mobility Nederland) zijn speech. “Wij vinden deze locatie fijn, omdat het hightech georiënteerd is, supergoed bereikbaar is en deze locatie veel mogelijkheden biedt. Dit is de plek waar opleiding, innovatie en bedrijfsleven samenkomen.” Arjen Hartmann (CEO Yunex Traffic Nederland) neemt het woord over van Olivier Gueydan. “Wij konden deze locatie helemaal ontwerpen naar ons eigen arbeidsconcept, ingericht voor de komende jaren. Ik hoop dat iedereen weer veel op kantoor komt werken.”

“Onderwijs en bedrijfsleven hebben in het Dutch Innovation Park op geweldige wijze hun handen ineen geslagen”, begint Michel Bezuijen (burgemeester Zoetermeer). “Ik ben verheugd dat onze stad nog altijd de rol van gastheer mag vervullen voor zo’n mooie, moderne en vooruitstrevende multinational als Siemens is – hier op de Dutch Tech Campus, waar hightech het uitgangspunt is van partijen met de blik op de toekomst gericht.”

Na de speeches wordt het lint geknipt en start de eerste werkdag van Siemens Mobility en Yunex Traffic in hun duurzame, flexibele kantoorpand met klimaatcomfortklasse B en energielabel A+. Met technische ruimten die speciaal zijn ingericht voor innovatie. Middenin het Dutch Innovation Park, waar digitale vernieuwers zich inzetten voor de maatschappij.

Personen op de foto van rechts naar links: Olivier Gueydan, Michel Bezuijen en Arjen Hartmann.