Lunchbijeenkomst Kenniscentrum Cyber Security


Evenementgegevens

  • Datum:

Wij nodigen jou graag uit om aanwezig te zijn bij de fysieke lunchbijeenkomst van het Kenniscentrum Cyber Security op maandag 14 maart in de Dutch Innovation Factory. Een mooi moment om elkaar eindelijk weer te ontmoeten.

 

Thema: Onderzoek naar Capture the Flag-onderwijs
Spreker: Daniel Meinsma (docent-onderzoeker Kenniscentrum Cyber Security)
Locatie: Dutch Innovation Factory, Bleiswijkseweg 37, 2712 PB Zoetermeer
Aanvang: maandag 14 maart 2022 van 11.30u tot 13.00u (vanaf 11.30 zijn de lunchbonnen op te halen in het Atrium)

 

De bijeenkomst is voor alle communityleden en geïnteresseerden. Sluit je ook aan tijdens de lunch? Meld je aan via: cybersecurity@hhs.nl.

 

Toelichting programma:

 

Op 1 – 3 februari jl. organiseerden het kenniscentrum vanuit de Dutch Joint Cyber Range weer de nationale scholenwedstrijd ‘Capture the Flag’ (CTF). Tijdens deze nationale scholenwedstrijd laten studenten en scholieren zien wie de beste cybersecurity vaardigheden heeft. Zij worden uitgedaagd in het oplossen van technische puzzels over fundamentele vaardigheden die nodig zijn om later succesvol aan de slag te gaan in het werkveld.

 

In de lunchsessie  van 14 maart geeft docent-onderzoeker Daniel Meinsma inzicht in de tussentijdse resultaten van het onderzoek: het oplossen van technische puzzels als onderwijsvorm is niet alleen leuk, maar werkt ook echt!

 

Meer informatie over het Centre of Expertise Cyber Security treffen jullie hier aan: www.dehaagsehogeschool.nl/onderzoek/kenniscentra/details/centre-of-expertise-cyber-security Meer informatie Dutch Joint Cyber Range:  https://jointcyberrange.nl

 

Organisatie: Dutch Innovation Community