Het Pie & AI event: Breaking into Data Science & AI


Evenementgegevens

  • Datum:

In aanloop naar de feestelijke start van de bachelor Applied Data Science & Artificial Intelligence als nieuwste opleiding van De Haagse Hogeschool host De Haagse Hogeschool op 12 mei het evenement Pie & AI: Breaking into data science & AI van deeplearning.ai. Dit is een avondje taart eten gecombineerd met kennis uit de wereld van artificial intelligence!

 

We duiken 12 mei met elkaar in de wondere wereld van data science & artificial intelligence. We nemen je mee in wat op dit moment speelt in het vakgebied en hoe je
AI-toepassingen in je werk kunt gebruiken. Ook gaan we in op de vraag waarom de ‘life long learning mindset’ in dit vakgebied dé sleutel tot succes is.

 

Deze Pie & AI-meeting staat open voor geïnteresseerden van binnen én buiten De Haagse Hogeschool. Wil je met jouw organisatie of in jouw werk stappen zetten in AI? Overweeg je jezelf hierin verder te ontwikkelen en weet je nog niet goed hoe? Ga je de studie ADS&AI volgen? Of ben je zelf al actief als AI-specialist? Wil je graag netwerken met mensen uit het vakgebied? Wees welkom!

 

Andreea Moga en Eva van Rooijen zijn de sprekers van de avond. De voertaal is Engels. Hoe laat? Inloop met taart en drankjes start om 18:00 uur. We sluiten af rond 21:00 uur. Waar? De hoofdvestiging van de Haagse Hogeschool in Den Haag, Johanna Westerdijkplein 75. We bevinden ons tegenover station Hollands Spoor en zijn ook met de auto goed te bereiken. Parkeren kan in parkeergarage Laakhaven (betaald). Opgeven: kan via ads-ai@hhs.nl. Let op: we hebben beperkt plaats, dus wees er snel bij. Een leuk extraatje: als deelnemer aan dit event krijg je kortingen op cursussen via deeplearning.ai.

 

Aanmelden kan via email: ads-ai@hhs.nl.