Expertisecentrum Data van Vanberkel Professionals organiseert kennissessie Robotic Process Automation in de publieke sector


Evenementgegevens

  • Datum:

Datum: 19 april
Tijd: 15.30 tot 17.00
Locatie: online

Ooit weleens gehoord van Robotic Process Automation (RPA) , maar nog niet helemaal bekend met wat het nu precies is en wat je ermee kunt? Dan is dit dé uitgelezen kans om deel te nemen aan onze Inspiratiesessie (RPA) voor de publieke sector.

Sprekers:
– Naoual Ezzamouri: Webinar Facilitator. Naoual is directeur van het Expertisecentrum Data bij Vanberkel Professionals.
– Johan de Bruijn: Overview en best Practices. Johan is projectmanager en product owner RPA bij verschillende overheidsinstellingen.

Achtergrond:
Robotic Process Automation (hierna ‘RPA’) is een technologie die menselijke handelingen simuleert en daarmee manuele handelingen automatiseert. Anders gezegd kan je RPA als een robot zien die op een computer werkt zoals een mens dit doet. Daarmee kan RPA beschouwd worden als een ultieme tool voor gestandaardiseerde processen binnen bedrijven en instanties. Een goed voorbeeld waar RPA voor gebruikt kan worden is bij het facturatieproces voor de verwerking van facturen en betalingen. Andere processen waar RPA op toegepast kan worden zijn o.a. Finance & Accounting, Inkoop & Supply Chain, Payroll, Klantenservice en IT. Daarmee heeft RPA bewezen breder ingezet te kunnen worden dan alleen in de financiële tak van de industrie. Het is simpel gezegd een flexibele tool zolang de aard van het proces gestandaardiseerd is.

Aanmelden
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Robotic Process Automation (RPA) voor jouw organisatie? Meld je dan via onderstaande link kosteloos aan voor de inspiratiesessie RPA.