Bedrijven

Iedere dag staat in het teken van nieuwe plannen maken en veelbelovende ideeën uitwerken. Het Dutch Innovation Park is continu in ontwikkeling – van realisatie van nieuwe bedrijfsruimten tot het faciliteren van crossovers en innovatieve projecten. Deze bedrijven zijn al onderdeel van het Dutch Innovation Park.

BASED AT DUTCH INNOVATION PARK

De Big Data Innovatiehub helpt bedrijven hun productie en processen efficiënter te maken aan de hand van data analyse. De Big Data Innovatiehub is een verbindingsknooppunt tussen vraag- en aanbod van big data vraagstukken.

Cloud Seven biedt diensten voor het oplossen van Enterprise Mobility vraagstukken binnen de thema’s, operations en innovatie. Hierdoor verlagen organisaties kosten, complexiteit en downtime van hun mobiele diensten, devices en apps en realiseren zij kansrijke innovaties sneller.

Deep Orange ontwikkelt maatwerk applicaties, mobile APPs en Cloud oplossingen voor planning, rapportage, workflow, fiscale backup, navigatie en bedrijfsvoering voor connected vehicles.

FourICT adviseert organisaties bij het optimaliseren (digitaliseren) van hun operationele bedrijfsprocessen. FourICT kijkt naar wat beter en effeciënter kan in bestaande processen en ondersteunt dat met moderne softwareoplossingen.

Quebble ontwikkelt software waarmee kinderopvang en onderwijs optimaal kunnen samenwerken op gebied van administratie. Quebble ontwikkelt, implementeert en beheert haar SaaS-oplossing.

Teleplan biedt op innovatieve, klantgerichte en duurzame wijze geïntegreerde oplossingen op het kruispunt van techniek en supply chain. Teleplan is de partner voor toonaangevende communicatie-, computer-, consumentenelektronica en technologiebedrijven.

Zetacom helpt als system integrator om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van organisaties te verbeteren: in het mkb, de groot zakelijke markt en in het bijzonder de gezondheidszorg.

Blue Coded is een technische partner op het gebied van alles rondom IT; van (web)development tot maatwerk softwaresystemen en van gebruikersondersteuning tot telefonie en clouddiensten.

Crosspring is een Startup Incubator voor technische ondernemingen en helpt de startups groeien door hands-on business support, investeringen en advies.

Doedijns levert oplossingen op gebied van power, motion en control systemen, en de daarbij behorende componenten en service. Doedijns is specialist op gebied van aandrijftoepassingen zoals hydraulische, pneumatische en regelapparatuur.

Grey Valley is dé incubator en hét vergrijzingsnetwerk op het gebied van vergrijzing. Grey Valley zet zich in om van Nederland het beste land te maken om oud te worden door het verbinden van start-ups en scale-ups aan bedrijven.

Sqits helpt bedrijven groeien door bedrijfsprocessen te digitaliseren met gebruiksvriendelijke en ‘user-centered’ software. Sqits helpt om de business en processen te digitaliseren door middel van slimme procesoptimalisatie.

Tellick werkt aan innovatieve software van hoge kwaliteit; door zelf mee te bouwen of teams te helpen zichzelf te verbeteren tot zeer effectieve software-teams. Tellick werkt aan positieve innovatie en impact op de digitale samenleving.

Bureauvijftig is een doelgroepbureau dat kennis, advies en (communicatie)producten levert voor organisaties die producten of diensten ontwikkelen voor vijftigplussers. Bureauvijftig helpt organisaties om vijftigplussers echt te begrijpen en bereiken.

Datafiber heeft een eigen datacenter en verzorgt hoogwaardig zakelijk internet via glasvezel en straalzenders. Daarnaast biedt Datafiber standaard Clouddiensten, zoals: VoIP telefonie en Office 365.

FileLinx is een no-code software platform dat organisaties helpt om data, bestanden en e-mails te structureren en bedrijfsprocessen te robotiseren zonder kennis te hoeven hebben van code schrijven.

Infinity levert MultiCloud IT-oplossingen op het gebied van bijvoorbeeld de Secure Workspace, Software Defined Datacenters en diverse IT-Security diensten.

Staffingteam is een ICT-detacheerder voor professionals met een mbo of hbo IT-diploma binnen de ICT-infrastructuur. Daarnaast fungeert Staffingteam als intermediair voor de inhuur van freelancers voor diverse opdrachtgevers.

Venéco levert ICT, met de eindgebruiker als uitgangspunt. In de cloud. Op locatie. Of hybride. Als gecertificeerd Gold partner van Microsoft koppelt Venéco haar expertise aan de grenzeloze mogelijkheden van Office 365 en Azure.