Bedrijven

Iedere dag staat in het teken van nieuwe plannen maken en veelbelovende ideeën uitwerken. Het Dutch Innovation Park is continu in ontwikkeling – van realisatie van nieuwe bedrijfsruimten tot het faciliteren van crossovers en innovatieve projecten. Deze bedrijven zijn al onderdeel van het Dutch Innovation Park.

BASED AT DUTCH INNOVATION PARK

De Big Data Innovatiehub helpt bedrijven hun productie en processen efficiënter te maken aan de hand van data analyse. De Big Data Innovation Hub is een verbindingsknooppunt tussen vraag- en aanbod van big data vraagstukken.

Cloud Seven biedt diensten voor het oplossen van Enterprise Mobility-vraagstukken binnen de thema’s: operations en innovatie. Hierdoor verlagen organisaties kosten, complexiteit en downtime van hun mobiele diensten, devices en apps en realiseren zij kansrijke innovaties sneller.

Deep Orange ontwikkelt maatwerk-applicaties, mobile APPs en cloudoplossingen voor planning, rapportage, workflow, fiscale back-up, navigatie en bedrijfsvoering voor connected vehicles. De applicaties verhogen rendement in planning, kosten en klanttevredenheid voor jouw bedrijf.

Quebble kijkt naar de ontwikkeling van het jonge kind als geheel. Het bedrijf biedt software aan waarmee de kinderopvang op administratief gebied eenvoudig en efficiënt de bedrijfsprocessen beheert.

Zetacom helpt als system integrator om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van organisaties te verbeteren: in het mkb, de groot zakelijke markt en in het bijzonder de gezondheidszorg.

Blue Coded is een technische partner op het gebied van alles rondom IT; van (web)development tot maatwerk softwaresystemen en van gebruikersondersteuning tot telefonie en clouddiensten.

De kracht van Crossping ligt in het bieden van kennis, een netwerk, tijd en geld. Zij helpen start-ups en scale-ups met het ontwikkelen van nieuwe bedrijfsconcepten.

Doedijns levert oplossingen op het gebied van power, motion en control systemen, en de daarbij behorende componenten en service. Doedijns is specialist op gebied van aandrijftoepassingen zoals hydraulische, pneumatische en regelapparatuur.

Grey Valley is dé incubator/acceleratoren hét netwerk op het gebied van vergrijzing. Grey Valley zet zich in om van Nederland het beste land te maken om oud te worden door het verbinden van start-ups en scale-ups aan bedrijven.

Sqits helpt bedrijven groeien door bedrijfsprocessen te digitaliseren met gebruiksvriendelijke en user-centered software. Sqits helpt om de business en processen te digitaliseren door middel van slimme procesoptimalisatie.

Bureauvijftig is een doelgroepbureau dat kennis, advies en (communicatie)producten levert voor organisaties die producten of diensten ontwikkelen voor vijftigplussers. Bureauvijftig helpt organisaties om vijftigplussers echt te begrijpen en bereiken.

Infinity IT helpt  klanten echt verder door middel van complexe IT-oplossingen die verrassend simpel in gebruik zijn. Mede dankzij de kennis en ervaring binnen het team, én duurzame partnerships, realiseren zij optimale resultaten voor hun klanten.

Venéco levert ICT, met de eindgebruiker als uitgangspunt. In de cloud. Op locatie. Of hybride. Als gecertificeerd Gold partner van Microsoft koppelt Venéco haar expertise aan de grenzeloze mogelijkheden van Office 365 en Azure.

Tellick werkt aan innovatieve software van hoge kwaliteit; door zelf mee te bouwen of teams te helpen zichzelf te verbeteren tot zeer effectieve software-teams. Tellick werkt aan positieve innovatie en impact op de digitale samenleving.